Netwerk camera’s ook wel IP Camera’s genoemd worden aangesloten op het netwerk, en kunnen doormiddel van een NAS, NVR of Computer/Server opnames maken. Deze kunt u dan vervolgens terug kijken ook kunt u zelf bepalen hoelang er per camera opgenomen wordt. Hierdoor kan er goed ingeschat worden wat voor opslag capaciteit er nodig zal zijn voor de opnames.

Er zijn verschillende type IP Camera’s ook de connectiviteit kan op verschillende manieren, zo kunnen camera’s bekabeld aangesloten worden op het netwerk of middels Wi-Fi. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende type IP Camera’s.

CamTypes

Deze verschillende modellen zijn beschikbaar voor zowel binnen als buiten gebruik. Het voordeel van IP camera’s (bekabeld) is dat ook de spanning via de UTP kabel kan lopen, dit heeft als voordeel dat u geen extra stroom hoeft aan te leggen waar u de camera’s wilt plaatsen. Merken zoals HikVision, Axis, Flir en Honeywell zijn goed bekend en leveren top prestaties. CueDesign IT Solutions kan ook andere merken leveren, wenst u liever een ander merk neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.