Responsive webdesignCueDesign ontwerpt websites, past websites aan en onderhoudt ze. Dit betekend dat wij vanaf niets beginnen, vanuit daar gaan wij de website opbouwen zoals u het wenst. De functionaliteit, het uiterlijk en die opties zijn geheel naar uw wensen en eisen te ontwikkelen. Heeft u een website nodig waar alleen wat basis informatie op staat en uw huisstijl toepast, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Het kan ook zo zijn dat u een wat meer interactieve site wilt, zoals een forum, CMS systeem, mailinglist, Webshop etc. ook dit kunnen wij geheel voor u verzorgen!

Bij het aanpassen van een website, hoeven wij  niet vanaf niets aan de gang, tenzij dit gewenst is. Hier kunnen wij uw huidige website gebruiken, en passen dan alles aan zoals u dat wenst. Dit kan betekenen dat u er nog wat extra pagina’s bij wilt hebben omdat uw bedrijf ge groeit is en er meer informatie bij komt, of dat u misschien een contact formulier erop wilt hebben zodat mensen rechtstreeks vanaf uw site een formulier kunnen “mailen” zonder omweg via email cliënten.

Bij onderhoud kunnen een hele hoop dingen toepasbaar zijn. U heeft misschien een website waar vaak nieuwe informatie op komt, dan kunnen wij een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse back-up voor u doen zodat u altijd terug kunt als er problemen optreden. Dit kan uiteraard ook als een gebruik maakt van een database (CMS of een forum bijv.). Het kan ook zo zijn dat u graag door ons uw website up-to-date wilt laten houden, ook dit valt in de categorie onderhoud. Hiervoor kan een “service contract” afgesloten worden. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via e-mail of telefoon.

WebDesignWebdesign Reusel | Webdesign Bladel | Webdesign Hapert | Webdesign Eersel | Webdesign Hooge Mierde | Webdesign Lage Mierde | Webdesign Hilvarenbeek | Webdesign Tilburg